Tjänster.

Jag utför alla typer av jobb, från kompletta solcellslösningar till mindre servicearbeten.

Service

Inget jobb är för litet för att anlita en professionell elektriker. Ett servicearbete kan vara allt från att hänga upp en lampa i köket till att förbereda för reservkraft på ett lantbruk.

Solceller

Solen skiner! Jag utför alla slags solcellsinstallationer. Från den lilla offgrid anläggningen i jaktstugan till stora fastighetsanläggningar.

Nyinstallation

Dags att bygga nytt? Jag hjälper er genom hela projektet. Jag projekterar efter era önskemål, installerar och levererar ett färdigt resultat med komplett dokumentation.

Elbilsladdning

Jag installerar alla sorters elbilsladdare. Med ROT-avdrag för grön teknik kan du nu även dra av 50% av kostnaden! Kontakta mig så berättar jag mer!

Timmerhus

Inget är så kul och utmanande som att dra el i timmerhus. Infällda installationer i massivt timmer kräver mycket planering och jag är med er hela vägen.

Övriga Tjänster

Jag gör även andra typer av eljobb, allt från kompletta solcellslösningar till mindre servicearbeten. Kontakta mig och beskriv dina behov så hittar vi en bra lösning just för er!

Auktoriserad.

För att få göra elinstallationer så måste företaget ha en auktoriserad installatör och vara registrerat hos Elsäkerhetsverket.

Följ mig i Sociala Medier

Följ gärna Vikarbyns Elektriker på Facebook och Instagram. Här delar jag med mig av spännande inspiration, tips och råd